Військова прокуратура повідомила про підозру в хабарництві співробітникові Бердянського прикордонного загону. Про це повідомляє Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

«Військовою прокуратурою Південного регіону 12 листопада 2014 р. повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди посадовою особою), дільничному інспектору відділу прикордонної служби «Приморськ» Бердянського прикордонного загону», - йдеться в повідомленні.

За даними Генпрокуратури, прикордонник у період з 31 жовтня по 6 листопада цього року отримав від громадянина хабар за непритягнення до адміністративної відповідальності трьох осіб.

Згідно з повідомленням на цей момент у кримінальному провадженні проводяться обшуки, допитуються свідки, до суду спрямовано два клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів, а також про обрання стосовно підозрюваного запобіжного заходу домашнього арешту.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

277