В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) за добу поранено шістьох українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Всього за добу в боях отримали поранення шестеро українських військовослужбовців. Зараз всі поранені перебувають у лікарнях, де їм надається всебічна допомога», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними штабу, члени НЗФ за добу понад 60 разів порушили умови припинення вогню. Стріляли по позиціях сил АТО з артилерійських систем, мінометів, РСЗВ БМ-21 Град і стрілецької зброї, повідомляє «РБК-Україна».

При цьому найскладніша ситуація в Луганській області. Там члени НЗФ обстрілювали підрозділи українських військових поблизу щастинської ТЕС, а також у населених пунктах Станично-Луганське, Трьохізбенка, Кримське і Вільхове.

Також лунали вибухи від артилерійських і мінометних снарядів поблизу Красногорівки, Миколаївки, Пісків, Авдіївки, обстріляно артилерією донецький аеропорт.

Напружена ситуація залишається на блокпостах, опорних і спостережних пунктах поблизу Чорнухино, Вуглегірська, Попасної і Никишино.

З метою знищення вогневих точок НЗФ сили АТО виконали 47 вогневих завдань.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

68
Теги