Державна автомобільна інспекція позбудеться права надавати адміністративні послуги. Про це сказав заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий, повідомляє прес-служба МВС.

«Реформування ДАІ передбачає позбавлення її таких функцій, як проведення державної реєстрації транспортних засобів всіх типів, приймання державних екзаменів на право керування транспортними засобами, здійснення контролю за внесенням обов'язкових платежів власниками транспортних засобів тощо», - йдеться в повідомленні.

За словами Ярового, для цього створена робоча група з представників Експертної ради з питань дотримання прав людини та реформування органів внутрішніх справ при МВС України, яка працює над внесенням змін до законодавства України.

Як повідомляв ForUm, раніше було затверджено розпорядження Кабінету Міністрів про позбавлення підрозділів ДАІ функцій з надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, в рамках реформування системи органів внутрішніх справ буде ліквідовано управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62