Найближчої доби погоду більшої частини території України визначатимуть атмосферні фронти, що переміщаються з північного заходу Європи.

У західній, південній частинах, в Донецькій та Дніпропетровській областях дощі, місцями з мокрим снігом, на решті території місцями невеликі опади; у центральних областях слабка ожеледь. Вітер східний, 7-12 м/секунду.

Температура протягом доби підніматиметься від 2° морозу до 3° тепла, у західній та південній частинах - 1-6° тепла (вночі на півночі Лівобережжя та в східних областях 2-7° морозу, вдень на Закарпатті, півдні Одеської області і Криму 10-15° тепла).

У Києві - місцями невеликий дощ з мокрим снігом. Вітер східний, 7-12 м/секунду. Температура протягом доби близько 0°, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, у Києві 18 листопада найвища температура була +14,4 у 2002 р., найнижча, -17,1 градуса у 1902 році.

19 листопада на Правобережжі, Херсонщині та в Криму дощі, місцями (крім півдня) з мокрим снігом, вдень у Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Одеській областях місцями сильні дощі; на решті території без істотних опадів.

Вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с, у південній та східній частинах місцями пориви 15-20 м/с, у Приазов'ї - до 24 м/секунду.

Температура вночі від 3° морозу до 3° тепла, у східних та Сумській областях 2-8° морозу, вдень 0-5° тепла; на півдні країни, у Закарпатті та Прикарпатті вночі 1-7° тепла, в Криму плюс 5-11°, вдень 3-9° тепла, у Криму до +14°.

У Києві - невеликий дощ і мокрий сніг. Вітер східний, 7-12 м/секунду. Температура вночі близько 0°, вдень 1-3° тепла.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом