Керівник Бердичівської виправної колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Житомирській області відсторонений від посади на час службового розслідування, яке було розпочате у зв'язку з нестабільною ситуацією у виправній установі. Про це повідомляє прес-служба ДПтС.

«Головою ДПтС України підписано наказ про відсторонення від посади на період проведення службового розслідування нинішнього керівника Бердичівської виправної колонії управління ДПТС України в Житомирській області (№ 70), а також призначений тимчасовий виконувач обов'язків начальника цієї установи», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що частина співробітників установи відмовилася заступати на зміну, вимагаючи вирішення питань їхнього соціального захисту. У відомстві зазначили, що керівництво ДПтС прийняло рішення про створення робочої групи з числа співробітників структурних підрозділів апарату ДПтС України, які оперативно виїхали у виправну колонію для проведення службового розслідування цього факту і вжиття заходів для стабілізації оперативного стану в установі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

68