У ДержНС готові протидіяти загрозам і реагувати на надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період 2014-2015 рр. Про це, як передає кореспондент ForUm'у, на брифінгу заявив директор Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Григорій Марченко.

«Нами було проаналізовано ризики, характерні для осінньо-зимового періоду. На основі цього розробили пПлан протидії тим чи тим загрозам, який 14 жовтня був затверджений віце-прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Метою плану є визначення порядку спільних дій всіх формувань, а також забезпечення ефективного управління силами у разі загрози або виникнення можливих надзвичайних ситуацій», - заявив він.

За словами Марченка, для вирішення поставленого завдання будуть задіяні працівники ДержНС, Укравтодору, Державтоінспекції МВС, Укртелекому та комунальних служб по кожному району і в цілому по Україні.

«До складу міжвідомчої групи сил увійшли 25 тисяч чоловік особового складу та 7 тисяч одиниць основної техніки, у тому числі від ДержНС - 6300 осіб і понад 900 одиниць основної техніки», - наголосив Марченко.

Валентин Цімох, ForUm

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

32