У Миколаївській області 71-річна жінка потрапила під потяг.

Про це повідомила помічник начальника по ЗМІ лінійного відділу на станції Миколаїв Ольга Владова. Трагедія сталася 31 жовтня, але особу загиблої, яка проживала в сусідній області, вдалося встановити не відразу.

Як сказано в повідомленні, у чергову частину лінійного відділу на ст. Миколаїв УМВС України на Одеській залізниці надійшло телефонне повідомлення про те, що на перегоні ст. Березівка - ст. Колосівка машиніст вантажного потяга застосував екстрене гальмування з метою запобігання наїзду на людину, проте уникнути його не вдалося.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що 71-річна жінка, як з'ясувалося пізніше, мешканка Березовського району Одеської області, отримала смертельні травми, передає «УНІАН».

За словами машиніста, потяг рухався зі швидкістю 100 км на годину, а жінка у вечірній час, не враховуючи ні свій вік, ні відстань, вирішила перебігти колію за 20 метрів до потяга, коли екстрене гальмування вже не могло її врятувати.

«За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 КК України (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту). З'ясовуються всі обставини нещасного випадку», - повідомив начальник ЛВ на ст. Миколаїв полковник міліції Микола Сиваченко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом