Члени 106-ї окружної виборчої комісії у Луганській області навмисно затягують процес підрахунку голосів. Про це заявив член ОВК Олег Козлов, повідомляє прес-служба партії «Опозиційний блок».

«Вибори пройшли, люди проголосували, порушень немає, але затягується підбиття підсумків. Підрахувати все можна було вже давно», - сказав Козлов.

Він додав, що деякі кандидати в депутати відкликали своїх членів комісій, замінивши їх на інших безпосередньо в день виборів.

«Відкривали комісії одні люди, а працювали інші. Коли стали приносити протоколи з результатами голосування, протоколи підписували люди, які, згідно з постановою ОВК, не є членами комісії. Тобто протоколи підписані неправомірно», - сказав він.

За його словами, підведення підсумків підрахунку голосів затягується з надуманих причин, зокрема багато скарг написані за одним шаблоном і не були зареєстровані на дільничних комісіях. Зараз фактично всі комісії відправляють на перерахунок голосів.

«На мою думку, це все робиться тому, що в даній комісії більшість членів комісії від кандидата, який не набрав більшість голосів, і їм невигідно підбиття підсумків», - сказав член ОВК

За його словами, з 28 членів комісії шестеро місцеві, інші приїжджі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

72