Жителі південного сходу повинні прийти на виборчі дільниці, щоб ніхто не зміг вкрасти їхні голоси. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко під час голосування на одній з виборчих дільниць Києва в неділю, 26 жовтня, повідомляє прес-служба партії.

«Я проголосував за мир і стабільність. Я хочу закликати усіх людей, особливо на південному сході, прийти на виборчі дільниці і проголосувати по совісті, щоб ніхто не зміг вкрасти їхні голоси», - заявив Бойко журналістам.



«Ми вважаємо, що влада робить все для зниження явки на виборах на південному сході країни, в хід йдуть різні провокації. Наприклад, у Луганській області від імені ЛНР розкидаються листівки, в яких пенсіонерів залякують, погрожують не виплатити пенсії, якщо люди похилого віку підуть на виборчі дільниці. Також вчора була спроба рейдерського захоплення окружної виборчої комісії на окрузі №112», - повідомив лідер «Опозиційного блоку».

«Незважаючи на всі провокації влади, ми вважаємо, що люди все одно прийдуть і проголосують. Не потрібно боятися, я закликаю усіх прийти на виборчі дільниці і віддати свої голоси», - підкреслив політик.

Бойко зазначив, що після проходження в парламент серед перших законопроектів «Опозиційний блок» ініціює індексацію пенсій і скасує пенсійну реформу.

«Наші перші кроки у Верховній Раді будуть стосуватися соціального спрямування, тому що воно сьогодні дуже важливе для людей. Ми віримо в те, що в країні настане мир і стабільність. Ми зробимо все для цього. «Опозиційний блок» підтримає людей у сьогоднішній складний час», - резюмував Бойко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

58