Сьогодні йде відкрита війна влади з опозицією. Про це заявив лідер «Опозиційного блоку» Юрій Бойко в ефірі телеканалу «Україна» в середу, 22 жовтня.

«Сьогодні йде відкрита війна влади з опозицією. Доходить до побиття, арешту активістів «Опозиційного блоку». Але ми не боїмося подібних проявів, тому що правда за нами, ми доносимо її людям. Ми будемо здійснювати опір цій владі, захищати кожен голос, який вона має намір вкрасти на цих виборах», - зазначив політик.

Говорячи про підготовку до опалювального сезону, лідер «Опозиційного блоку» в черговий раз поставив під сумнів здатність нинішнього уряду забезпечити громадян теплом. «На сьогоднішній день відкрите питання: чи переживе цю зиму Україна? Якщо новий уряд, який після виборів змінить нинішній, не домовиться про додаткові поставки газу, люди будуть страждати від холоду», - зазначив він.

Коментуючи тему відновлення Донбасу, Бойко зазначив, що за попередніми підрахунками для цього знадобиться близько 25 мільярдів гривень.

За його словами, на першому етапі необхідно 15 мільярдів - для закриття питання соціальних виплат і запуску процесу відновлення постраждалої інфраструктури сходу.

«Донбас потребує серйозного відновлення. У нас є конкретний план для цього і ми вже почали його реалізовувати. Зокрема, з нашою допомогою вчора було запущено підприємство Сєверодонецький «АЗОТ», яке забезпечує понад 7000 робочих місць, що є істотним внеском в економіку цього регіону. Ми проводимо роботу, щоб на територіях, підконтрольних українській владі, запускалися підприємства, щоб вони давали роботу людям. Це одна з основних завдань, яке сьогодні реалізовує «Опозиційний блок», - підкреслив Бойко.

Він також нагадав, що в новому парламенті влада не зможе ефективно працювати без сильної опозиції. «Пройшовши в парламент, ми будемо якраз сильною опозицією. Ми не дамо владі дрімати, не дамо їм красти, зловживати владними повноваженнями, обманювати людей. Це завдання ми виконаємо», - підсумував Бойко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

23