Президент Польщі Броніслав Коморовський негативно оцінив скандал, що спалахнув через інтерв'ю колишнього міністра закордонних справ Радослава Сікорського виданню Politico Magazine, однак висловив думку, що він насправді інцидент не завадив польської зовнішньої політики.

Про це Коморовський заявив 22 жовтня після засідання Ради національної безпеки та оборони Польщі.

«Погано сталося. Маємо тому втрати. На щастя, це не втрати у сфері зовнішньої політики, тому що мова йде про слова колишнього міністра, які пізніше додатково були поставлені під сумнів», - сказав він, коментуючи ситуацію журналістам, повідомляє «УНІАН». «Для мене важливо не посилювати ці втрати», - додав він.

Коморовський закликав не говорити публічно про речі, які краще залишати в таємниці до пори до часу. «Є час політичної активності, є час написання мемуарів», - сказав президент Польщі.

Як раніше повідомляв ForUm, прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков назвав "клюквою" статтю в американському ЗМІ про пропозицію Путіна розділити Україну.

Раніше видання Politico Magazine опублікувало статтю «Путінський переворот», що містить інтерв'ю з Сікорським, в якому він розповів, що в 2008 році Путін нібито натякав прем'єр-міністрові Польщі Дональду Туску на можливість поділу України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом