Львівські правоохоронці затримали двох уболівальників, через яких був зупинений футбольний матч між збірними України і Македонії. Про це повідомляє сектор зв'язків з громадськістю облуправління МВС.

Згідно з повідомленням, громадський порядок під час матчу навколо стадіону «Арена Львів» і в місцях скупчення вболівальників забезпечували близько тисячі правоохоронців.

Після завершення матчу охоронці стадіону і стюарди передали міліціонерам двох уболівальників, через хуліганські дії яких сталася зупинка матчу.

В УМВС відзначили, що в цілому футбольний поєдинок, який прийшло подивитися близько 35 тисяч глядачів, пройшов з численними порушеннями правил поведінки на стадіоні.

Так, деякі фанати запалювали на трибунах фаєри, димові шашки і кидали їх в бік футбольного поля.

«На 90-й хвилині після того, як з трибуни в бік воріт македонців полетів фаєр, суддя прийняв рішення зупинити матч на п'ять хвилин», - йдеться в повідомленні.

Стюарди за допомогою охорони стадіону затримали двох фанатів, які, ймовірно, кинули запалений фаєр в бік футбольного поля.

Вони були доставлені в Шевченківський райвідділ міліції. В ході опитування встановлено, що підозрювані - 19-річний та 20-річний жителі Львова.

За даним фактом складено адміністративні протоколи за ст. 173  (Дрібне хуліганство) КУпАП.

Нагадаємо, вчора, 12 жовтня, Національна збірна команда України здобула перемогу з мінімальним рахунком над командою Македонії в матчі відбіркового циклу чемпіонату Європи з футболу 2016 року у Львові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом