Держказначейство переказало на рахунок міста Щастя Луганської області 1,5 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Сьогодні після зустрічі голови Луганської ОДА Геннадія Москаля з міністром фінансів Олександром Шлапаком та головою Держказначейства Тетяною Слюз було розблоковано Держказначейство Жовтневого району м. Луганськ, яке обслуговувало м. Щастя. Після цього багатостраждальне Щастя отримало 1 млн 520 тис. 218 грн. Ці гроші передбачені, в тому числі, для зарплати працівникам ясел-садка №103, ясел-садка №124,  Щастинського інтернату для сиріт (програми на заробітну плату, медикаменти, харчування, комунальні платежі, оздоровлення дітей тощо)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що кошти отримали Щастинське ПТУ Луганського національного університету ім. Шевченка, міський Палац культури, міська бібліотека для дорослих, бібліотека для дітей, міська лікарня, професійний ліцей та виконавчий комітет міськради.

Нагадаємо, Верховна Рада 7 жовтня прийняла постанову про зміну меж деяких районів Луганської області для забезпечення на адміністративному рівні можливості там виплат соціальних допомог та пенсій.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом