У Донецьку, в Київському районі, як і раніше залишається знеструмленим Північний водопровідний вузол. Про це повідомляє офіційний сайт мера Донецька Олександра Лук'янченка.

«Бойові дії, які тривають, перешкоджають відновленню ліній електропередачі у Київському районі і відновленню енергопостачання Північного водопровідного вузла. Без водопостачання на сьогодні залишається Київський район до пр-ту Панфілова, а також 1-й і 2-й Адмінмайданчики в Куйбишевському районі»,- йдеться в повідомленні.

Таким чином, за рахунок збережених обсягів води через зупинку Північного водопровідного вузла, працівникам КП «Донецькміськводоканал» вдалося збільшити час водоподачі в інші райони.

«У вихідні дні вода подавалася з 16.00 до 22.00. Такий режим водопостачання вдасться утримувати, поки не буде відновлена робота Північного водоузла», - наголошується в повідомленні.

Крім Північного, інші водопровідні вузли КП «Донецькміськводоканал» працюють.

За вихідні дні аварійна служба КП «Донецькміськводоканал» усунула 40 поривів на мережах водопостачання та 70 - на каналізаційних мережах.

Як повідомляв ForUm, через відсутність електропостачання з 15.30 30 вересня не працює Північний водопровідний вузол КП «Донецькміськводоканал», у результаті чого практично весь Київський район залишається без водопостачання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом