Працівники Бориспільського міськвідділу міліції припинили діяльність реалізатора амфетаміну та метадону, повідомили Forum'у у відділі зі зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Київській області.

Наголошується, що операцію із затримання зловмисника міліціонери готували кілька місяців.

«33-річний житель Бориспільського району був успішно затриманий правоохоронцями «на гарячому» безпосередньо під час продажу наркозілля. У нього оперативники вилучили порошкоподібну речовину рожевого кольору і кристалічну речовину білого кольору загальною вагою близько двох грамів, які, зі слів затриманого, є забороненими засобами амфетамін та метадон. За цінами чорного ринку наркотики він намагався збути за 1700 гривень», - сказано в повідомленні.

Правоохоронці з'ясували, що протягом року підозрюваний постачав наркотики для наркозалежних однієї з виправних колоній.

«Наркодилеру обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою й оголошено про підозру у скоєнні правопорушення. Речові докази вилучені й відправлені на експертизу. Правоохоронці з'ясовують особи його можливих спільників», - зазначають правоохоронці.

За цим фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками складу кримінального злочину, передбаченого ч. 1, 2 ст. 307 КК України (Незаконне виготовлення наркотичних засобів з метою збуту), санкції якої передбачають позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна.
 

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

62