У Луганську тривають роботи з поетапного підключення міста до енергопостачання невеликими потужностями, заживлення насосних станцій і стратегічних об'єктів.

Про це доповіли на щоденній апаратній нараді першому заступникові Луганського міського голови Манолісу Пілавову, повідомляє прес-служба Луганської міськради.

«Керівники міських комунальних підприємств запевнили, що всі роботи з відновлення нормального життєзабезпечення Луганська, а також з підготовки до майбутнього опалювального сезону ведуться згідно з планом і поступово входять у штатний режим», - йдеться в повідомленні.

Пілавов своєю чергою окремо звернувся до директора КП «Центр утилізації відходів» з вимогою приділити особливу увагу ліквідації сміттєзвалищ та вивезенню сміття з території Луганського аграрного університету, оскільки найближчим часом там відновиться навчальний процес.

Крім цього заступник міського голови розпорядився в п'ятницю, 19 вересня, надати весь комунальний вантажний транспорт, не задіяний в екстрених роботах, у розпорядження «Центру утилізації відходів» для масового вивезення будівельного та побутового сміття, ліквідації звалищ, в тому числі й стихійних, з усієї без винятку території міста.

«Ви усі повинні спрацювати чітко і злагоджено. Це дозволить нам повернутися до нормального режиму підтримання чистоти у Луганську. Ми звертаємось до всіх жителів, до комітетів самоорганізації населення: робочих рук катастрофічно не вистачає, тому ваша допомога комунальникам у навантаженні сміття буде дуже затребувана. Разом ми зможемо впоратися з проблемами набагато оперативніше», - акцентував він.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом