Час запровадження другого пакету відповідних санкцій РФ поки не визначено, Росія діяти на шкоду собі не буде. Про це заявив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков.

Також, за його словами, поки немає інформації, яких саме компаній і персон торкнуться ці санкції, повідомляє «Російська служба новин».

«Нагадаю слова президента, що нічого на шкоду собі самим ми робити не будемо і все, що ми зробимо, буде в наших власних інтересах», - сказав Пєсков.

Нагадаємо, Євросоюз ввів заборону на організацію боргового фінансування для трьох найбільших оборонних концернів Росії - «Уралвагонзаводу», «Оборонпрому» і Об'єднаної авіабудівної корпорації (ОАК). Також США застосували санкції проти Росії, включивши туди «Сбербанк Росії», компанії «Газпром», «Лукойл», «Сургутнефтегаз», «Транснефть», «Газпром нефть», а також п'ять оборонних і високотехнологічних держкорпорацій.

Як повідомляв ForUm, Україна планує запровадити санкції проти РФ в жовтні. Також в МЗС РФ відзначили, що введення санкцій не вплине на дії Росії щодо Києва.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

30