Прокуратура Миколаївської області затвердила та направила до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом підготовки колишнім жителем міста Миколаєва терористичного акту на військовому аеродромі.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївської області.

Згідно з повідомленням досудовим розслідуванням встановлено, що 39-річний колишній місцевий житель прибув у місто Миколаїв з метою підготовки спільно із членами незаконного збройного формування так званої самопроголошеної Луганської рародної республіки терористичного акту на військовому аеродромі.

«Під час обшуку за місцем його тимчасового проживання були виявлені боєприпаси автоматичної стрілецької зброї і бойова граната», - розповіли в прес-службі.

За даним фактом розслідувано кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 258, ч. 1 ст. 263 КК України (Підготовка до вчинення терористичного акту за попередньою змовою групою осіб та незаконне зберігання боєприпасів).

Зараз досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом направлені до суду для розгляду по суті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом