Міністерство закордонних справ Білорусі підтвердило прибуття до Мінська всіх учасників контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ, однак не уточнило персональний склад.

«Засідання тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на сході України розпочнеться приблизно о 14:00 за мінським часом. Всі учасники переговорів прибули до Мінська», - повідомили в прес-службі МЗС Білорусі.

Раніше передбачалося, що російську сторону буде представляти, як і на минулій аналогічній зустрічі, надзвичайний і повноважною посол Росії в Києві Михайло Зурабов, а українську - екс-президент України Леонід Кучма. Від ДНР у зустрічі візьме участь перший віце-прем'єр так званої Донецької народної республіки Андрій Пургін.
Засідання контактної групи в Мінську пройде в будівлі «Dipservice Hall» (Будинок прийомів), розташованому в центрі білоруської столиці, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Як раніше повідомили ForUm'у в прес-службі Глави держави, Президент України Петро Порошенко вважає, що відновлення роботи групи сприятиме ефективній імплементації мирного плану для регіону і врегулюванню ситуації шляхом переговорів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом