Місто Новоазовськ Донецької області взято під повний контроль сил антитерористичної операції. Про це на брифінгу заявив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Ситуація в районі Новоазовська поки що залишається складною. Після того як українським військам надійшло підкріплення, населений пункт взято під повний контроль об'єднаних військ АТО і добровольчих батальйонів територіальної оборони», - заявив Лисенко.

При цьому кореспондент «Комерсанта», що працює в місці подій, повідомив, що населений пункт Новоазовськ взято під контроль представників ДНР.

«Близько третьої години за місцевим часом без бою і без стрілянини у Новоазовськ увійшли танки з символікою ДНР. Приблизно в цей же час звідти почали організованими колонами виїжджати українські військові. Їх позиції зрушили до Маріуполя. Велика їх частина знаходиться зараз в районі села Безіменного», - пише «Комерсант».

Нагадаємо, раніше в РНБО повідомляли, що представники так званої Донецької народної республіки взяли під контроль низку населених пунктів північніше Новоазовська (Донецька область).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

79