В одному з сіл Житомирської області літнє подружжя вчинило самогубство, повідомляє сектор зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Житомирській області.

За попередньою інформацією, подружжя вчинило самогубство, повісившись.

«Тіла 64-річного чоловіка та 60-річної жінки виявили рідні близько 11 вечора 19 серпня. Сусіди звернули увагу, що в гаражі тривалий час горить світло, але у дворі нікого не видно. На їх оклики ніхто не відгукувався, тому стривожені незрозумілістю ситуації люди зателефонували до сина загиблих. Коли чоловік прийшов, то знайшов батьків повішеними у гаражі», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

У міліції також зазначили, що ознак стороннього проникнення в домогосподарство не виявлено і яких-небудь видимих тілесних ушкоджень на тілах загиблих також немає.

Правоохоронці встановили, що подружжя проживало вдвох, у них дорослі діти, які з сім'ями живуть окремо. Згідно з попередньою версією, причиною трагедії є побутові негаразди і пов'язані з цим проблеми. За однією з версій, яка зараз перевіряється, спочатку чоловік скоїв самогубство, а коли дружина виявила, то в розпачі теж наділа собі на шию петлю.

За словами знайомих, жінка через поганий стан здоров'я потребувала сторонньої допомоги в побуті.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом