У Миколаєві з інтервалом в 15 хвилин в міліцію надійшло три повідомлення про замінування трьох військкоматів, повідомляє група зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області.

Як зазначили правоохоронці, невідомі повідомили про замінування районних військових комісаріатів в Ленінському та Заводському районах міста, а також Миколаївського обласного військкомату.

«Після ретельного обстеження будівель і прилеглої території ніяких предметів або пристроїв, які могли б становити загрозу життю і здоров'ю громадян, не виявлено. Вживаються заходи зі встановлення осіб, які повідомили про замінування», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

За вказаними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 259 КК України - «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу небезпеки громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності».

Як раніше повідомляв ForUm, 4 серпня до міськвідділів міліції Миколаєва надійшло два повідомлення про замінування військових комісаріатів Ленінського та Заводського районів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

165