Мер Луцька Микола Романюк вирішив скасувати всі розважальні заходи, заплановані до дня Незалежності та Дня міста 13 серпня, повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

«Ось уже чотири місяці на сході йде справжня війна. Луцький рахунок - вісім загиблих і десятки поранених», - заявив Романюк.

«У таких умовах він прийняв рішення скасувати всі розважальні заходи, заплановані до Дня Незалежності та Дня міста», - сказано в повідомленні.

Разом із тим 23 серпня о 09:00 перед міською радою з нагоди Дня Державного Прапора України відбудеться урочисте підняття синьо-жовтого українського прапора, а 24 серпня о 10:00 на Театральній площі розпочнеться громадське віче з нагоди Дня Незалежності, яке завершиться вже традиційною акцією «Українська вишиванка».

Як повідомляв ForUm, Президент України Петро Порошенко доручив Кабінету Міністрів створити Організаційний комітет з підготовки та відзначення 23-ї річниці Незалежності України, зокрема, на 24 серпня передбачено парад військ на честь 23-ї річниці незалежності України в Києві та Одесі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

213