Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, колишній активіст «Автомайдану», придбав квартиру в центрі Києва в елітній новобудові на вул. Жилянській, 30а.

За словами високопоставлених чиновників, які жили з Булатовим по сусідству, сам міністр рідко з'являється там після того, як інформація про його нерухомість у центрі столиці просочилася до преси.

У той же час сусіди Булатова по елітній новобудові стверджують, що бачили людину, схожу на Булатова, ще навесні.

У свою чергу ріелтори, що спеціалізуються на продажі квартир у центрі Києва, заявляють, що вільних квартир у будинку на Жилянській, 30а, вже немає - все куплено. Не так давно був проданий останній двоповерховий пентхаус за майже 6 млн грн, повідомляє «Взгляд».
При цьому, згідно зі своєю декларацією про доходи, Булатов заробив всього 23 тис. грн за 2013 рік.

Купівлю міністром Булатовим квартири та автомобіля «Лексус» підтверджує також Володимир Бойко, колишній радник Булатова.

«Про те, що Булатов купив квартиру і «Лексус», - я в курсі, зазначу лише, що я пробув у статусі його радника недовго: коли я побачив, чим пан міністр і його команда займаються, я звільнився з міністерства», - говорить Бойко.

За його словами, неофіційний дохід Булатова - це гроші, котрі виділяються на фінансування неіснуючих спортивних змагань та організацій, а також внески спортсменів на різні заходи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

6576