Військовослужбовці, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України, подали перші 27 заяв на отримання земельних ділянок у чотирьох областях.

Про це повідомляє прес-служба Державного агентства земельних ресурсів.

Згідно з повідомленням, 14 заяв подали у Волинській області, п'ять - у Житомирській, сім - у Львівській, одну - в Черкаській.

У прес-службі також зазначили, що для військових визначено 2521 земельний масив загальною площею 18380,2 га.

«На сьогодні територіальні органи земельного відомства за заявами військових прийняли вісім рішень про розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 8,74 га», - підкреслили в агентстві.

Так, землевпорядники Волині прийняли два рішення про надання земельних наділів для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Водночас, у Житомирській області прийнято три рішення про виділення земельних наділів для ведення особистого господарства і два - для ведення садівництва, у Черкаській - прийнято рішення про розробку відповідної документації для виділення землі учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства.

Як повідомляв ForUm, військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції на сході України, спростили механізм отримання земельних ділянок.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

143