У слідчих органах заявляють, що внаслідок аварії на Арбатсько-Покровській лінії Московського метрополітену загинуло не менш як 20 осіб.

«Загинуло щонайменше 20 людей», - сказав журналістам у вівторок офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.

За його словами швидкість потяга, який зазнав аварії, в момент інциденту становила приблизно 70 км/год, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Версія теракту виключається, тому що за зовнішніми ознаками те, що дивилися зараз експерти ФСБ, криміналісти Слідчого комітету - ніяких ознак теракту не спостерігається. Вочевидь, це техногенна катастрофа», - сказав Маркін.

Раніше представник МНС на селекторній нараді у відомстві повідомив, що загальна кількість загиблих становить 19 осіб. «Семеро загиблих передані слідчим органам і перебувають у вестибюлі, ще шестеро людей перебувають у першому вагоні, у другому вагоні залишається шість тіл загиблих», - сказав представник відомства.

Він уточнив, що з числа піднятих нагору семи загиблих - четверо чоловіків і три жінки. Тривають роботи з ліквідації наслідків катастрофи.

Нагадаємо, 15 липня на перегоні між станціями «Слов'янський бульвар» і «Парк Перемоги» через стрибок напруги відбулося помилкове спрацьовування сигналізації, що стало причиною різкої зупинки електропоїзда. Низка вагонів потяга зійшла з рейок

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

59