Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 13-го по 20 січня.

«Вони залізли до кишень практично кожного громадянина нашої держави», - Президент України Віктор Янукович про високу ціну на російський газ для України.

«Виходить, що Україна в цьому контракті виступає, як якась васальна держава, яка не має ніяких прав», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про газові контракти 2009 року.

«Думаю, виливаючи бруд на Президента, вони, по суті, забруднюють всю країну. Хто після цього захоче мати справу з Україною?» - регіонал Михайло Чечетов про те, що українські опозиціонери - не патріоти.

«ВВП не намажеш, як масло на хліб», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про макропоказники за 2011 рік.

«Дуже рано вони почали бити в бубон і виконувати шаманські танці навколо того, що вони почали об'єднуватися», - регіонал Вадим Колесніченко не вірить в об'єднання опозиції.

«Це, скажімо, публічний тероризм, це публічні дії. Це кроки не дружні, це кроки не обґрунтовані економічно», - регіонал Олексій Плотніков про заяву головного санлікаря Росії Геннадія Онищенка щодо обмеження експорту українських продуктів.

«Песимістичний гімн. Щоранку прокидатися зі знаком питання «Ще не вмерла Україна?» складно», - нардеп від фракції КПУ Євген Царьков про національний гімн.

«Чому ж під новорічні феєрверки «нащедрували» такі підвищення квартплати?», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про необґрунтоване підвищення комунальних тарифів у деяких регіонах.

«Росія не терпить і не хоче терпіти незалежної суверенної України», - нардеп від фракції НУ-НС Павло Жебрівський про причину виникнення газових воєн з Росією.

«Будь ласка, підготуйте на наступну середу для уряду звіт про зроблені висновки та заходи, які треба вжити уряду, вашому міністерству, регіональним адміністраціям, щоб припинити «тарифний розгул», - прем'єр Микола Азаров доручив розібратися з підвищенням квартплати в деяких областях.

«Янукович попередив, що всі ті, кому не подобаються проведені реформи, вони постраждають», - донецький губернатор Андрій Шишацький передав журналістам слова Президента Віктора Януковича.

«Навіть у в'язниці Тимошенко може дозволити собі набагато більше, ніж звичайний в'язень», - нардеп від фракції ПР Інна Богословська про те, як добре лідеру «Батьківщини» Юлії Тимошенко у в'язниці.

«На вибори ми підемо з Юлією Володимирівною, де б вона не була. Вона залишається нашим лідером, справжнім бойовим лідером», - перший заступник голови «Батьківщини» Олександр Турчинов про Юлію Тимошенко.

«Люди підказують прості й ефективні рішення - на превеликий жаль, кращі, ніж іноді народжують чиновники», - прем'єр-міністр України Микола Азаров про інтелектуальні здібності простих людей.

«Ви суддя чи гестапівець? Ви знущаєтеся над людиною, тим більше в це велике свято - Водохреще», - нардеп від фракції НУ-НС Володимир Ар'єв про головування в суді над лідером «Народної самооборони» Юрієм Луценком судді Сергія Вовка.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1707