На міжнародному турнірі з жіночого футболу «Riga Cuр», що проводився в Латвії у листопаді 2011 року, друге місце посіла київська команда «Атекс». Українки, чия участь у турнірі до останнього залишалася під питанням, пропустили вперед лише німецький клуб «Магдебургер».

Як розповіла в ексклюзивному інтерв'ю «Команді» заслужений тренер України з футболу, тренер команди «Атекс» Алла Гресь, істотною заслугою в показаному командою результаті з'явилася допомога клубу з боку Благодійного фонду Олеся Довгого і Катерини Горіної. «Не було грошей, щоб оплатити проїзд на турнір, і ми вже збиралися відмовитися. Дякуємо Благодійному фонду Олеся Довгого і Катерини Горіної, який оплатив проїзд, а також забезпечив команду ігровою амуніцією», - розповіла Алла Гресь.

«Ми черговий раз довели всім, що можемо не тільки грати, але й вигравати. Кращим виконавцем чемпіонату була визнана футболістка нашого клубу Ірина Прокопишина», - поділилася радістю тренер команди.

За словами Алли Гресь, знову-таки завдяки підтримці Фонду, жіноча футбольна команда отримала постійну тренувальну базу на стадіоні «Дніпровець» (в Дніпровському районі столиці. - Ред.) - спортивного об'єкта, в чиє відновлення Благодійний фонд Довгого і Горіної вкладає сьогодні серйозні кошти .

Також, за словами Алли Гресь, у вересні команда спільно з Благодійним фондом Олеся Довгого і Катерини Горіної провела перший в Україні «Фестиваль дівочого футболу» з метою популяризації здорового способу життя в цілому і жіночого футболу зокрема.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

510