Скоро український улюбленець британського музиканта (а Леву вже виповнилося 2,5 року) і його 4-річний братик Артем повернуться у рідний Маріуполь (Донецька область).

«Л ьова з братом поки у нас. Бабуся по лінії батька обіцяла приїхати за малюками, як тільки пенсію отримає, десь 5-7 лютого, - розповів «Комсомолці» Віктор Гончаров, головлікар Донецького обласного спецбудинку для дітей-сиріт, народжених від ВІЛ-інфікованих матерів. - Не можу оцінити, чи буде краще хлопчикам у новій сім'ї, багато з ними не спілкувався. Але органи, які видають дозвіл на опіку, враховують все: стан здоров'я опікунів, їхній матеріальний достаток, забезпеченість житлом і т.д.», - пише «КП в Україні».
 

Нагадаємо, Сер Елтон примітив Льову більше року тому під час свого благодійного візиту у Макіївський будинок дитини для дітей з ВІЛ/СНІД. Тоді ще півторарічний малюк з першого погляду підкорив зірку. «Він украв наші серця. Моє і Девіда »(Девід Ферніш - бойфренд Елтона Джона. - авт.)», - сказав тоді всесвітньо відомий співак.

Але на шляху усиновлення дитини Елтоном Джоном встали українські закони: і вік англійського лорда невідповідний (63 роки), і орієнтацією не догодив вітчизняним чиновникам.

Втім, музикант з другом все ж таки знайшли своє щастя – у грудні минулого року від сурогатної матері з'явився на світ їхній син. Тепер знайшов сім'ю і Левко.

Вихователі будинку дитини говорять, що нинішні опікуни Льови і його братика набагато більше цікавилися долею малюків, регулярно відвіду ють їх. Не в приклад бабусі з боку померлої мами (вона померла у серпні минулого року. - Авт.), яка неодноразово заявляла про своє бажання забрати онука до себе, але далі слів справа не пішла. Її бачили тільки раз, та й то, коли журналісти приїжджали.

А навколо сім'ї поп-зірки розгорівся «порнографічний» скандал.

Іскрою скандалу послужила поява нетрадиційної сімейки у складі Елтона Джона, його друга Девіда Ферніша та їхнього малюка Закарі на обкладинці популярного британського журналу «ОК!». У деяких супермаркетах покупці зажадали вилучити із продажу журнали, на яких подружжя Джон і Ферніш тримають на руках немовля. Або ж закрити обкладинку (як у порнографічних журналах) - мовляв, видавці та продавці не мають права нав'язувати неповнолітнім дітям шаблон подібних відносин. У підсумку багато торговців так і зробили.
 

Але це викликало спалах люті у тих, хто відстоює права сексуальних меншин. І суперечка закінчилася на користь Елтона Джона.

«Коли ми почали отримувати скарги від правозахисників сексуальних меншин, нам довелося відкрити обкладинку журналу і продавати його без цензури, - пояснила директор одного із американських супермаркетів. - Ми не хотіли нікого образити...». Журнал знову у продажу у відкритому доступі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

552