Прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що якщо на південному сході країни 30 вересня проголосує та кількість виборців, яку зараз прогнозують соціологи - до 60%, - то до влади прийде «помаранчева» команда.

Про це він заявив у середу в прямому ефірі запорізької телекомпанії «Алекс», яку відвідав під час свого візиту в Запорізьку область.

«Я подивився соціологію, яка є зараз по Україні. Подивився південно-східні регіони: охочих піти на вибори - 50%-55% - до 60%. Якщо буде така явка, таким буде і результат, і тоді не потрібно грішити ні на кого. Ці вибори зараз є питанням «бути чи не бути?», і якщо український народ хоче мати при владі «помаранчеву» команду, значить, тоді ми її отримаємо, якщо буде така явка. Якщо не хоче - потрібно йти всім на вибори і голосувати. 30 вересня йти на вибори - це головне питання для країни і українського народу», - заявив Янукович, передає «УНІАН».

За словами Януковича, якщо українці не нададуть довіру його партії, то Партія регіонів «виконуватиме волю народу».

«Якщо нам скажуть люди, що ми не заслуговуємо довіри, ми спокійно відійдемо убік і, як то кажуть, виконуватимемо волю народу», - заявив Янукович.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1131