Черкаська міська територіальна виборча комісія скасувала свою ж постановою від 15 квітня, згідно з якою 18 червня 2006 року в Черкасах повинні були відбутися повторні вибори Черкаського міського голови.

Таке рішення було ухвалене в ніч проти 16 червня членами МТВК на вимогу відразу кількох претендентів на посаду Черкаського міського голови, повідомив переможець попередніх виборів мера Валерій Пащенко, який на повторних виборах підтримав кандидатуру висуванця БЮТ Сергія Одарича, повідомляє «УНІАН».

За словами Пащенка, напередодні «група технічних кандидатів» звернулася в МТВК із скаргами на невиконання тервиборчкомом передбачених законодавством підготовчих робіт. Зокрема кандидати скаржилися на те, що своєчасно не була виготовлена агітаційна продукція за бюджетні кошти.

Тепер Черкаська міська рада почала позачергове засідання, на якому депутати розглядають питання скасування проведення виборів міського голови Черкас.

Недавно сам Бродський звинуватив Губського в спробі зірвати вибори мера Черкас, а на знак протесту припинив членство в БЮТ.

Як повідомлялося, вибори черкаського міського голови, які відбулися 26 березня 2006 року, були визнані недійсними 4 квітня через скасування реєстрації кандидатом на посаду міського голови Валерія Пащенка, який під час голосування набрав найбільшу кількість голосів виборців.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

585