Співробітники Державтоінспекції Рівненської області затримали неповнолітнього юнака, який підозрюється у викраденні трьох транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Управління ДАІ МВС України.

20 вересня у Рівному із двору будинку по вулиці Вербова, 37, був викрадений автомобіль марки «ВАЗ 2102», синього кольору. У той же день легковик був знайдений у кюветі на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне з механічними пошкодженнями.

 

Наступного дня правоохоронці отримали нове повідомлення про незаконне заволодіння автомобілем «NISSAN SUNNY», червоного кольору, який був викрадений у Києві із двору будинку по вулиці Короленка, 3. Зазначений автомобіль працівники Державтоінспекції незабаром знайшли на автодорозі Бережниця - Степань - Деражне - Клевань з механічними пошкодженнями передньої частини.
 

23 вересня, під час патрулювання даішники помітили автомобіль марки «Форд-Сієрра», який рухався з порушенням Правил дорожнього руху. Вимогу зупинитися водій проігнорував і, різко збільшивши швидкість руху, почав тікати від правоохоронців.
 

Більше години співробітники Державтоінспекції наздоганяли втікача, який неодноразово створював аварійні ситуації на дорозі. У результаті на перехресті, поблизу міста Костопіль, водій з'їхав у кювет.

Як повідомив начальник УДАІ УМВС України у Рівненській області, підполковник міліції Олександр Семенюк, за кермом легковика був 15-річний юнак, житель Волинської області. Як з'ясувалося пізніше, хлопець викрав автомобіль у місті Рівному.

Також підліток розповів, що в обласному центрі він викрав ще два автомобілі. За словами юнака, транспортні засоби він відкривав за допомогою викрутки, а заводив їх, підбираючи різні ключі. Автомобілі він викрадав, щоб доїхати додому.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

319