Коаліціада у парламенті не проходить. Про це кореспонденту Forum'у заявив віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський.

Він нагадав, що до коаліції входять 256 народних депутатів. «Ніяких змін, заяв про вихід із коаліції немає. Відповідно, де-юре вона існує», - сказав він.

За його словами, лави коаліції завжди можуть поповнити охочі нардепи. «Якщо хтось хоче вступити до коаліції, він повинен взяти аркуш паперу формату А4 і написати заяву. Все», - зазначив Кошулинський.

На уточнююче запитання, чи впевнений він у поповненні лав більшості, віце-спікер відповів: «Мені вистачає тих, хто вже є».

Разом із тим він не виключає виходу з коаліції деяких нардепів.

Крім того, на думку віце-спікера, нинішній парламент не відображає настрої в Україні й рішення про його розпуск має приймати народ.

«Якщо Яценюка не знімають, парламент працює і коаліція є, то підстав для його розпуску немає. На превеликий жаль. А чи будуть вибори? Будь-яка влада боїться двох речей: ЗМІ і людей на вулиці. Якщо люди скажуть, що треба йти на вибори, значить треба йти на вибори», - підсумував Кошулинський.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

83