У Харківській області викрито злочинну групу, члени якої підозрюються у вбивстві бізнесмена.

За інформацією відділу зв'язків з громадськістю облуправління МВС, до її складу входило 9 осіб, п'ятеро з яких - раніше судимі за тяжкі злочини.

«Також до неї входили двоє колишніх правоохоронців», - повідомив начальник Головного управління МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв.

Бізнесмена Євгена Слоневського та його 45-річного товариша вбили 9 березня цього року в центрі Харкова.

Невідомі із застосуванням вогнепальної зброї неподалік від кафе-магазину «Норма» скоїли злочин, під час якого був поранений 32-річний чоловік.

«Того ж дня за фактом умисного вбивства слідчим було відкрито кримінальне провадження», - сказав начальник облміліції. - Створена слідчо-оперативна група з числа досвідчених оперативників, криміналістів і слідчих. Майже три місяці співробітники міліції ретельно працювали над розкриттям тяжкого злочину, провели копітку і ретельну роботу, до якої залучалися співробітники міліції та інших регіонів, зокрема, Одеси та Києва».

У результаті спільних заходів 29 травня працівниками карного розшуку встановлена і затримана злочинна група у складі 9 осіб, віком від 20 до 49 років.

Серед затриманих двоє мешканців Одеської області, один - Черкаської, решта - харків'яни. Наразі стосовно підозрюваних обрано запобіжний захід - утримання під вартою, перевіряється їх причетність до скоєння інших злочинів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

151