Авіація, що входить до складу сил АТО, знищила поблизу оточеного бойовиками Луганського прикордонного загону дві мінометні батареї супротивників. Про це повідомив прес-секретар АТО Владислав Селезньов сьогодні журналістам в Антикризовому медіа-центрі у Києві.

«Слід зрозуміти, що поряд із Луганським прикордонним загоном у безпосередній близькості розташовані житлові будинки, тому авіацію повномасштабно використовувати неможливо, але, тим не менш, бойові авіатори знищили два розрахунки мінометних батарей», - сказав він, повідомляє «УНІАН».

Відповідаючи на запитання, чому для нападу терористи обрали саме цей загін, Селезньов зазначив, що це ключовий об'єкт, який координує всю прикордонну структуру в регіоні, і тому, за його словами, зрозуміло, що противники намагаються отримати контроль над цим загоном, як і над іншими ключовими об'єктами у регіоні.

Також прес-офіцер АТО, звертаючись до місцевих мешканців, які проживають поблизу прикордонного загону, закликав їх не виходити з будинків, оскільки це небезпечно для життя.

Нагадаємо, близько 500 озброєних людей з ночі атакують управління Луганського прикордонного загону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

202