Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що проводити позачергові вибори у Верховну Раду до того моменту, поки не буде вирішено конфлікт на сході країни і внесені зміни до Конституції, нелогічно. Таку думку він висловив під час Погоджувальної ради, повідомляє прес-служба ПР.

«Питання позачергових парламентських виборів має право на обговорення, і найбільше в цьому, як мені бачиться, зацікавлений президент. Але нелогічно його розглядати без внесення змін до Конституції, про які ще три місяці тому говорили всі, а зараз чомусь спустили на гальмах», - зазначив політик.

«При цьому необхідно враховувати, що ці вибори можна проводити, тільки вирішивши конфлікт на сході. В іншому разі своїми діями можна прискорити процеси нерозуміння в суспільстві і відторгнути території», - додав він.

На думку Єфремова, спроби припинення центральною владою виплат пенсій та зарплат бюджетникам в окремих містах також не сприяють відновленню діалогу з людьми.

Нагадаємо, обраний президентом України Петро Порошенко має намір переформатувати коаліцію у Верховній Раді і створити пропрезидентську більшість.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

85