Виконком Луганської міської ради звертається до мешканців з проханням не виходити з дому без крайньої необхідності. Відповідне звернення оприлюднено на сайті міськради.
«У Луганську склалася непроста суспільно-політична ситуація. Вранці 2 червня почалася стрілянина біля управління Луганського прикордонного загону. Просимо городян не піддаватися паніці, зберігати спокій і бути обережними», - йдеться в повідомленні.

Чиновники звертаються до мешканців обласного центру з проханням не виходити з дому без крайньої необхідності, не наражати себе на небезпеку й уважно стежити за своїми дітьми.

«Особливо це стосується луганців, які проживають у кварталах: Мирний, Ольховський, Степовий, Зарічний, Південний», - уточнили в міськраді.

Крім того, мешканців просять утриматися від поїздок до цієї частини міста.

Як повідомляв ForUm, сьогодні, 2 червня, близько 00:30 до управління луганського прикордонного загону прибуло близько 100 озброєних людей, які розташувалися по периметру загону. Перша атака із застосуванням автоматів і підствольних гранатометів почалася близько 4:00 і тривала близько 40 хвилин.

Станом на 7:00 бойовиків уже близько 400, підтримки прикордонників з боку Збройних сил України немає.

Державна прикордонна служба України підтверджує поранення 7 прикордонників.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

27