Організатори 10-ї щорічної міжнародної конференції з протиракетної оборони (ПРО) російської делегації відмовили в участі у заході. Про це повідомляє прес-служба МЗС РФ.

«Як стало відомо, організатори щорічної міжнародної конференції щодо ПРО, яка відбудеться 17-20 червня в Майнці (ФРН), відхилили заявку на участь у ній російських представників. При цьому вони послалися на якісь різні труднощі, що недавно з'явилися, які, мовляв, не дозволяють створити належні умови для прийому російських гостей», - сказано в повідомленні.

«Наголошуємо, що цей крок вписується у загальну лінію на згортання діалогу з Росією щодо питань ПРО, яку останнім часом проводять США та їхні союзники по НАТО. Обговорення цієї тематики політичними і військовими каналами ними вже фактично заблоковано, а тепер, схоже, черга дійшла і до згортання контактів по лінії промисловості та експертних кіл», - обурилися в МЗС Росії.

Нагадаємо, США, Євросоюз і НАТО згорнули військову співпрацю з Росією і ввели санкції через її військову агресію в Україні.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

337