В Івано-Франківську оголошено триденну жалобу за загиблими військовослужбовцями, повідомляє прес-служба міської ради.

«У зв'язку з трагічною загибеллю військовослужбовців у ході антитерористичної операції 29 травня 2014 року, серед яких жителі Прикарпаття, в місті оголошено жалобу з 30 травня по 1 червня», - йдеться в повідомленні.

Згідно з розпорядженням міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса цими днями на території міста рекомендовано обмежити проведення розважальних та концертних заходів.

«На знак скорботи за загиблими військовослужбовцями збитого вертольота Збройних сил України в Івано-Франківську будуть приспущені державні прапори України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності», - повідомили в міськраді.

Крім того, пам'ять загиблих військовослужбовців вшанують хвилиною мовчання під час урочистих лінійок у школах Івано-Франківська з нагоди останнього дзвоника 30 травня.

Нагадаємо, 29 травня близько 12.30 біля Слов'янська Донецької області в районі проведення АТО під час розвантаження продуктів харчування на четвертий блокпост був підбитий вертоліт Мі-8 Національної гвардії України. Внаслідок події загинуло 12 людей.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

226