Для належного забезпечення правопорядку в Києві під час святкування Дня столиці та Дня Києва, а також випускних вечорів у загальноосвітніх школах, правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

На День Києва міліція посилить патрулювання в місцях активного скупчення людей, зокрема, на зупинках громадського транспорту, на станціях метрополітену та на причалах річкового порту.

Київською міліцією вже підготовлені відповідні розрахунки сил та засобів для охорони громадського порядку в місцях проведення заходів. Щоб забезпечити високий рівень захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян у святкові дні службу з охорони громадського порядку нестимуть більше 2000 співробітників органів внутрішніх справ.

Цього року в столиці з нагоди Дня Києва заплановано масові заходи в різних районах міста. У зв'язку з цим буде збільшено кількість патрульних нарядів міліції. Крім цього, в деяких частинах міста частково обмежать рух автотранспорту.

Міліція закликає киян та гостей столиці не порушувати громадський порядок і брати участь у святкових заходах, дотримуючись вимог чинного законодавства, поводити себе цивілізовано, толерантно ставитися один до одного і сприяти правоохоронцям у виконанні їхніх функцій щодо охорони правопорядку.

Як раніше повідомляв ForUm, у зв'язку з суспільно-політичною ситуацією, що склалася в останні місяці, програма святкування Дня столиці та Дня Києва дещо змінена.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

195