У більшості шкіл України в п'ятницю, 30 травня, пролунав останній дзвоник.

Згідно із затвердженим Міністерством освіти і науки порядком закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах у 2013/14 навчального року, після цього майбутні абітурієнти складатимуть тести зовнішнього незалежного оцінювання.

Основна сесія ЗНО розпочнеться 3 червня і триватиме до 27 червня. У той же час абітурієнти з Донецької та Луганської областей складатимуть тести під час додаткової сесії ЗНО, яка пройде з 1 до 15 липня. Крім того, учасники зовнішнього оцінювання з Донбасу мають можливість перереєстрації для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання в інших регіонах України, повідомляє «Укрінформ».

На учнів 9-х класів очікує проведення державної підсумкової атестації, яка відбудеться з 2 до 16 червня. Протягом цього часу дев'ятикласники складатимуть шкільні іспити з п'яти навчальних предметів.

Документи про повну загальну середню освіту випускники отримають 31 травня - 1 червня. Учні 9-х класів документи про базову освіту отримають 18-19 червня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

190