Бійці в зоні АТО розповідають, що замість обіцяних американських сухпайків їх годують «вітчизняними» сухарями. Про це повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Facebook.

«У Міноборони дуже ображаються, коли ми говоримо про крайню корумпованість в армії (якби тільки в ній). Але ось наші хлопці в зоні АТО розповідають, що замість обіцяних американських сухпайків їх годують «вітчизняними» сухарями. І тут же стає зрозумілим, куди американська допомога йде (див. скрін). Ну скотство, чесне слово», - пише він.

Тимчук зазначив, що за бажання Міноборони легко б виявило злодіїв у своїх лавах.

«Для розуміння: у США подібна продукція в супермаркетах не продається, це суто замовлення військового відомства США», - повідомив він.

Нагадаємо, партія американських сухих пайків надійшла у військові частини Збройних сил України 17 квітня.

25 тис. коробок пройшли розмитнення і за рішенням вищого військового керівництва, розподілені між військовими частинами. Загалом це 300 тис. комплектів з різноманітним меню.

Цього дня у Міноборони спростували поширені російськими ЗМІ повідомлення про розкрадання і перепродаж зазначених пайків через Інтернет та на ринках.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

148