До підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом Україні необхідно адаптувати вітчизняні економіку та законодавство. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у заявила член Громадської ради Майдану, керівник Інституту практичної політики Богдана Бабич.

«Якщо бути реалістом, то зрозуміло - Україна ще не готова до підписання економічної частини Угоди з ЄС і це треба визнати», - заявила вона.

Активіст Майдану впевнена, що Україні потрібно спочатку адаптувати економіку та законодавство для підписання економічної угоди. «Ми повинні підготуватися, захистити свої ринки, свій малий і середній бізнес», - підкреслила вона.

У той же час Бабич сумнівається, що ВР VI скликання здатна ухвалити необхідне законодавство. «У парламенті недостатньо голосів і нас чекають парламентські вибори», - заявила вона.

Як раніше повідомляв ForUm, кандидат у президенти Петро Порошенко за підписання економічної частини Угоди про асоціацію з Європейським Союзом відразу після інавгурації нового президента.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

56