В.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ про створення організаційного комітету для забезпечення проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Глави держави.

Відповідний указ №494 опублікований на президентському сайті 28 травня.

Організаційному комітету у дводенний термін доручено затвердити план з організації та проведення заходів, пов'язаних з інавгурацією новообраного Президента України.

Міністерству закордонних справ доручено запросити іноземні делегації та представників дипломатичного корпусу іноземних держав, Міністерству внутрішніх справ і Головного управління МВС у Києві - вжити додаткових заходів щодо гарантування безпеки інавгурації.

Кабінет Міністрів і Державне управління справами повинні будуть здійснити фінансове і матеріально-технічне забезпечення заходу.

Державному комітету телебачення і радіомовлення доручено забезпечити висвітлення в ЗМІ заходів, пов'язаних з інавгурацією.

Нагадаємо, дострокові президентські вибори в Україні відбулися 25 травня. Петро Порошенко набирає більше 54% голосів. Таким чином, українці обрали Главу держави в один тур.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

70