Майдан не збирається розходитися, але має намір реорганізуватися. Про це на прес-конференції заявили представники громадських організацій Майдану, повідомляє «Сегодня».

«Влада заявляє про те, що Майдан досяг своїх цілей. Але це не так. Жодну з вимог Майдану не було виконано», - сказала член громадянської платформи «Нова країна» Ксенія Мацкевич.

Громадські організації Майдану пропонують провести архітектурний конкурс щодо реорганізації території Майдану. Сама ж територія Майдану, за їхніми словами, повинна бути обмежена територією перших чотирьох барикад.

«Майдан повинен зменшитися, реорганізуватися, але Майдан збережеться», - сказав представник люстраційного комітету Майдану Сергій Бойко.

Також на прес-конференції було сказано, що зараз йде ротація людей на Майдані. Багато з тих, хто брав участь в боях на сході України, повинні невдовзі повернутися на Майдан. На думку представників громадських організацій Майдану, це дозволить повернути лад у межі Майдану.

Як відомо, кандидат у мери Києва Віталій Кличко має намір звільнити вулицю Хрещатик від наметів для забезпечення проїзду транспорту в Києві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

286