Біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України стався конфлікт між учасниками мітингу, організованого ініціативною групою родичів українців, які загинули під час протистоянь з 22 січня по 27 травня, і невідомими молодими людьми, які назвалися активістами Майдану, передає кореспондент Forum'у.

Спочатку вони влаштували словесну перепалку з учасниками акції через спалення опудала, що зображує міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

У ході конфлікту опудало загасили, проте молоді люди продовжили суперечку з протестувальниками, доводячи, що не бачили нікого з тих, хто перебуває під МВС, на Майдані.

Також один із тих, що назвалися активістами Майдану, почав заявляти, що нинішнє керівництво силових відомств, у тому числі міліції і РНБО, - легальне, а протестувальники провокують конфлікт.

В учасників акції забрали металеві бочки, які ті використовували як барабани.

При цьому ніхто з представників МВС до учасників акції не вийшов.
Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні біля будівлі Міністерства внутрішніх справ України пройшов мітинг, організований ініціативною групою родичів українців, загиблих під час протистоянь з 22 січня по 27 травня 2014 року

Валентина Дудко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

39