Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський прогнозує, що до кінця сьогоднішнього дня в інформаційно-електронну систему «Вибори» будуть введені дані протоколів про результати голосування на позачергових виборах президента України з усіх виборчих дільниць. Про це Охендовський сказав сьогодні під час брифінгу.

Він зазначив, що в ЦВК уже передали оригінали протоколів з «мокрими» печатками із округів № 47 з центром у місті Олександрівка Дніпропетровської області та № 60 з центром у місті Великі Новосілки Дніпропетровської області, і після того як вони будуть прийняті та опрацьовані, інформація буде введена в електронну систему «Вибори», повідомляє «УНІАН».

Також, за словами голови ЦВК, у системі «Вибори» ще немає інформації з певної кількості дільниць Києва та Чернігівської області. Він також прогнозує, що результати голосування з цих дільниць надійдуть в електронному вигляді уже сьогодні.

Нагадаємо, ЦВК уже отримала 99,06% електронних протоколів дільничних виборчих комісій про результати голосування на позачергових виборах президента України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

59