Громадяни України вірять, що прикордонники у важкий для країни час виконають свій конституційний обов'язок. Про це йдеться у привітанні в.о. Президента України, голови Верховної Ради Олександра Турчинова з нагоди Дня прикордонника.

«Щороку 28 травня об'єднує всі покоління захисників кордонів нашої держави, які і в роки миру, і під час воєнних лихоліть, не шкодуючи життя, завжди першими ставали на захист Вітчизни. Ось і сьогодні, у тяжку годину, коли перед нашим народом, всією країною постали надзвичайно складні випробування, Держприкордонслужба України продовжує залишатися однією з фундаментальних основ гарантування національної безпеки держави, запорукою надійної охорони держкордону, збереження цілісності і суверенітету нашої країни», - йдеться у привітанні, розміщеному на президентському сайті.

«Українське суспільство вірить, що перед лицем зовнішньої агресії прикордонники не здригнуться, не відійдуть, кинувши напризволяще священний кордон, і виконають свій конституційний обов'язок», - зазначив Турчинов.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

47