Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк привітав з перемогою в президентських перегонах кандидата в президенти України Петра Порошенка, передає кореспондент Forum'у.

«Від імені уряду України щиро вітаємо Петра Олексійовича і впевнені у тому, що новий президент, уряд і парламент зроблять все, чого чекає український народ і за що він вийшов на Майдан», - сказав прем'єр.

Також прем'єр привітав всю Україну з обранням президента. Він зазначив, що проведення чесних і прозорих виборів було однією з програмних засад Кабінету міністрів, додавши, що цю виборчу кампанію можна віднести до однієї із найбільш відкритих і чесних.

«Протягом цієї кампанії не було використано жодного адміністративного ресурсу. Ми змогли зробити все для того, щоб не було «каруселей», чорнила, яке зникає, сотень тисяч підроблених бюлетенів і перероблених протоколів. Тому український народ визначився і в української держави є глава», - заявив Яценюк.

Він також висловив сподівання, що ЦВК у найкоротші терміни підіб’є підсумки й офіційно оголосить результати виборів

Також він зазначив, що як прем'єр-міністр він офіційно оприлюднить свою позицію щодо подальшої роботи та діяльності Кабміну і взаємодії законодавчої, виконавчої гілок влади та інституту президента України.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

50