Народні депутати України Ігор Єремеєв та Степан Івахів закупили 500 бронежилетів, біноклі, прилади нічного бачення і тепловізори для потреб військовослужбовців з Волинської 51-ї механізованої бригади, бійці якої зараз служать на Донбасі.

Як повідомлялося раніше, депутати з групи «Суверенна європейська Україна» розпочали соціальну ініціативу «Збережи життя солдату». Основне завдання кампанії - забезпечити наших військових модернізованими засобами особистого захисту для безпечного виконання завдань під час служби та успішного повернення додому. До ініціативи планується залучити відомих громадських активістів.

Першим кроком у рамках ініціативи стала закупівля 50 бронежилетів найвищого ступеня захисту, радіостанцій і необхідних у побуті предметів військовим ковельської частини сухопутних військ А2042.

В рамках ініціативи на потреби українських військовослужбовців планується й надалі передавати захисні куленепробивні кевларові шоломи, бронежилети та аксесуари до них, обмундирування, спецокуляри, тепловізори, засоби зв'язку та інші елементи захисту, військову швидку допомогу, необхідне медичне обладнання, лікарські препарати тощо

Це не перша ініціатива представників «Суверенної європейської України» щодо допомоги армії. Народні депутати з цієї депутатської групи одними з перших - ще в березні - перерахували на потреби Міноборони фінансову допомогу в розмірі 16 млн гривень.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

76